Hosting WordPress

Web2Host heeft enkele tientallen servers beschikbaar voor haar klanten. Voor verschillende webtechnieken bieden we verschillende server oplossingen. Meestal is een managed server voldoende, maar soms is een dedicated server noodzakelijk om optimale prestaties voor snelheid en capaciteit van uw website of webshop te kunnen garanderen.

Web2Host heeft sinds 2003 veel ervaring met verschillende webhosting oplossingen en kennis van de verschillende server mogelijkheden. Wij adviseren u graag persoonlijk: mail naar info@web2host.nl of bel voor een goed advies 088-WEBHOST (932 4678).

WordPress website of Woo Commerce Webshop

WordPress is één van de meest gebruikte software programma’s om en website te realiseren. U kunt uw website makkelijk zelf bijhouden met een Content Management Systeem van WordPress. Aanvankelijk is WordPress ontwikkeld voor blogs, maar de laatste jaren wordt het steeds meer gebruikt voor het realiseren van eenvoudige websites, maar ook zeer uitgebreide professionele webapplicaties. WordPress is zeer geschikt om gebruiksvriendelijke websites te realiseren, ook vanwege het grote aantal uitbreidingsmogelijkheden in de vorm van ruim 35.000 plugins. De meeste plug ins zijn voor particulier gebruik gratis beschikbaar, voor zakelijk gebruik worden (beperkte) kosten in rekening gebracht.
U kunt uw nieuwe website met WordPress optimaal inrichten met URL keywords, paginatitels, keywords en omschrijvingen, zodat uw website uitstekend wordt gevonden in de zoekmachines. Wilt u een webshop realiseren, dan kunt u de plug in Woo Commerce toevoegen aan uw WordPress systeem.