Schijfruimte

Schijfruimte is de totale ruimte die u tot uw beschikking heeft op onze server voor het totaal van uw website, e-mail berichten, databases, log bestanden en statistieken.
Uw webhostingpakket heeft een maximum aantal GB’s schijfruimte. Voor bijna alle klanten is de schijfruimte van onze hostingpakketten ruim voldoende. Indien uw schijfruimte onverhoopt toch de limieten overschrijdt, nemen wij contact met u op. U krijgt in ieder geval nooit ongevraagd achteraf een factuur voor overschrijding van de schijfruimte.

Dataverkeer per maand

Dataverkeer bestaat uit het aantal GBs (of MB, KB, bytes, etc.) dat wordt verbruikt door de bezoekers van uw website, het downloaden van een bestand, het versturen van e-mail en al het overige Internet verkeer. Bij elk opgevraagd bestand van uw website worden er gegevens (dus data) verzonden naar de computer van de bezoeker. Hoe meer mensen uw website bezoeken, des te meer gegevens (lees dataverkeer) er worden verzonden. Wanneer u een bestand op uw website hebt staan van 2 MB en dat wordt 20 keer gedownload, dan betekent dit in theorie dat u 40 MB dataverkeer heeft verbruikt.

Uw webhostingpakket heeft een maximum aantal GB’s dataverkeer per maand. Voor bijna alle klanten is het dataverkeer van onze hostingpakketten ruim voldoende. Bovendien wordt het verbruik van dataverkeer op jaarbasis gemeten, incidentele overschrijdingen hebben dus geen direct effect omdat het een gemiddeld verbruik betreft. Indien uw dataverkeer onverhoopt toch de limieten structureel overschrijdt, nemen wij contact met u op. U krijgt in ieder geval nooit ongevraagd achteraf een factuur voor overschrijding van het dataverkeer.

Up- en downgraden van het hostingpakket

U kunt uw pakket te allen tijde upgraden. Ook kunt u uw pakket jaarlijks downgraden.