Normal

€ 2,--

uptime van 100%.
externe anti-spam/virus gateway
controle van alle inkomende e-mail
backup oplossing voor e-mail
makkelijk controlpanel
zelf black- en whitelist beheren

BESTEL NU !

Professional

€ 3,--

uptime van 100%.
externe anti-spam/virus gateway
controle van alle inkomende e-mail
backup oplossing voor e-mail
makkelijk controlpanel
zelf black- en whitelist beheren

BESTEL NU !

Alle in het voorgaande genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW, gelden per maand en dienen voor een periode van 12 maanden vooruit te worden voldaan. Actieprijzen hebben alleen betrekking op de eerste contractperiode, daarna geldt het normale jaarlijkse tarief.

High Quality Spam- en Backup filter

High Quality Spam- en Back-up filter maakt gebruik van meerdere servers in verschillende netwerken, hierdoor kan het niet voorkomen dat High Quality Spam- en Back-up filter down gaat. High Quality Spam- en Back-up filter garandeert dan ook een uptime van 100%.

Een anti-spamfilter van topkwaliteit!

High Quality Spam- en Back-up filter is een externe anti-spam/virus gateway die alle inkomende e-mail controleert voordat deze aankomt in uw e-mail inbox.
De beveiliging van uw website / server / netwerk zal aanzienlijk toenemen aangezien spam en virussen die High Quality Spam- en Back-up filter tegenhoudt u niet zullen bereiken.

High Quality Spam- en Back-up filter als backup e-mail oplossing!

Bent u op zoek naar een goede e-mail backup oplossing, dan is High Quality Spam- en Back-up filter de beste keus.

Als uw e-mailadres of server down is zal de e-mail in High Quality Spam- en Back-up filter blijven totdat uw e-mailadres of server weer bereikbaar is. Dan wordt alle e-mail alsnog afgeleverd. Ook al is uw e-mailserver down, de e-mail gaat nooit verloren!

Makkelijk controlpanel bij High Quality Spam- en Back-up filter!

Via een speciale website kunt u de black- en whitelist beheren, geblokkeerde emailberichten bekijken en alsnog laten afleveren, statistieken bekijken, etc.

Hoe werkt het High Quality Spam- en Back-up filter precies?

Hoe kan ik High Quality Spam- en Back-up filter gebruiken?
Om gebruik te maken van High Quality Spam- en Back-up filter hoeft u alleen uw bestelling te plaatsen.
Een nieuw filter voor een nieuwe domeinnaam kan worden besteld via het bestelformulier. Aangezien het filter handmatig moet worden gekoppeld aan uw bestaande domeinnaam kunt u deze niet via uw servicepagina bestellen. U hoeft dan alleen een mail te zenden aan verkoop@web2host.nl voorzien van uw (bestaande) domeinnaam. Wij zullen het filter dan zo spoedig mogelijk voor u instellen.