Normal

€ 2,--

uptime van 100%.
externe anti-spam/virus gateway
controle van alle inkomende e-mail
backup oplossing voor e-mail
makkelijk controlpanel
zelf black- en whitelist beheren

BESTEL NU !

Professional

€ 3,--

uptime van 100%.
externe anti-spam/virus gateway
controle van alle inkomende e-mail
backup oplossing voor e-mail
makkelijk controlpanel
zelf black- en whitelist beheren

BESTEL NU !

Alle in het voorgaande genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW en gelden per jaar. Actieprijzen hebben alleen betrekking op de eerste contractperiode, daarna geldt het normale jaarlijkse tarief.

High Quality Spam- en Backup filter

High Quality Spam- en Back-up filter maakt gebruik van meerdere servers in verschillende netwerken, hierdoor kan het niet voorkomen dat High Quality Spam- en Back-up filter down gaat. High Quality Spam- en Back-up filter garandeert dan ook een uptime van 100%.

Een anti-spamfilter van topkwaliteit!

High Quality Spam- en Back-up filter is een externe anti-spam/virus gateway die alle inkomende e-mail controleert voordat deze aankomt in uw e-mail inbox.
De beveiliging van uw website / server / netwerk zal aanzienlijk toenemen aangezien spam en virussen die High Quality Spam- en Back-up filter tegenhoudt u niet zullen bereiken.

High Quality Spam- en Back-up filter als backup e-mail oplossing!

Bent u op zoek naar een goede e-mail backup oplossing, dan is High Quality Spam- en Back-up filter de beste keus.

Als uw e-mailadres of server down is zal de e-mail in High Quality Spam- en Back-up filter blijven totdat uw e-mailadres of server weer bereikbaar is. Dan wordt alle e-mail alsnog afgeleverd. Ook al is uw e-mailserver down, de e-mail gaat nooit verloren!

Makkelijk controlpanel bij High Quality Spam- en Back-up filter!

Via een speciale website kunt u de black- en whitelist beheren, geblokkeerde emailberichten bekijken en alsnog laten afleveren, statistieken bekijken, etc.

Hoe werkt het High Quality Spam- en Back-up filter precies?

Hoe kan ik High Quality Spam- en Back-up filter gebruiken?
Om gebruik te maken van High Quality Spam- en Back-up filter hoeft u alleen uw bestelling te plaatsen.
Een nieuw filter voor een nieuwe domeinnaam kan worden besteld via het bestelformulier. Aangezien het filter handmatig moet worden gekoppeld aan uw bestaande domeinnaam kunt u deze niet via uw servicepagina bestellen. U hoeft dan alleen een mail te zenden aan verkoop@web2host.nl voorzien van uw (bestaande) domeinnaam. Wij zullen het filter dan zo spoedig mogelijk voor u instellen.