Web2Host bouwt voordelig, snel en makkelijk een nieuwe website voor u. Uw online presentatie wordt responsive geprogrammeerd en volledig door ons gevuld met tekst, foto’s en overige informatie.

Het SSL protocol (Secure Socket Layer) is de standaard voor het beveiligen van websites en transacties op internet. Door middel van certificaten wordt de verstuurde data beveiligd en is de identiteit van de eigenaar van het certificaat gegarandeerd en dus vertrouwd.

De online harde schijf Livedrive Briefcase biedt u de mogelijkheid altijd en overal met al uw documenten te kunnen werken. Met het Livedrive Backup pakket beschikt u over een automatisch online archief van al uw bestanden.

Web2Host biedt de mogelijkheid om een zogenaamd e-mailhostingpakket bij ons te bestellen. Dit is een pakket met e-mail, maar zonder hosting van een website.

Het High Quality Spam- en Back-up filter van Web2Host is een externe anti-spam of virus gateway die alle inkomende e-mail controleert voordat deze aankomt in uw e-mail inbox. Hiermee voorkomt u ongewenste e-mail.

Indien u uw bestaande website van een ander webhostingbedrijf wilt verhuizen naar Web2Host bieden wij u een gratis verhuisservice. Mede door onze persoonlijke telefonische helpdesk heeft Web2Host een groot aantal tevreden klanten. U bent ook welkom !