Wie is Web2Host

Web2Host heeft een klein maar betrokken team dat zich dagelijks inzet om de klanten van Web2Host optimaal tevreden te houden. Onze klanten wensen betrouwbare webshosting voor een redelijke prijs. Dat is dan ook precies wat we bieden. Geen superlage prijzen (met vaak allerlei verborgen kosten) voor een hostingpakket dat vaak uit de lucht is, maar ook geen torenhoge kosten voor schijf- en dataruimte of beveiling die u toch niet nodig heeft.

René Scholten

René Scholten is de oprichter van Web2Host. Hij beheert de servers en bemant de helpdesk. U kunt tijdens kantooruren uw persoonlijke vragen of problemen met uw website met hem telefonisch bespreken of via mail oplossen. Wij maken ook gebruik van het programma Teamviewer, waarmee wij uw PC, laptop en Mac op afstand kunnen “overnemen”. Hierdoor kunnen we vaak snel het probleem achterhalen en voor u oplossen.

Peter van der Velde

Peter werkt sinds 2016 bij Web2Hosten assisteert René bij alle technische werkzaamheden op het gebied van webhosting en het optimaal presenteren van uw websites op het internet. De websites die bij Web2Hostzijn ondergebracht hebben een hoge uptime, de servers hebben weinig storingen. Aangezien we deze continue monitoren, duren storingen kort en zijn de problemen vaak snel verholpen. Web2Hostmaakt dagelijkse back ups van de websites, webshops en blogs op haar servers, zodat altijd een actuele back up kan worden teruggeplaatst.

Arjen Pauwels

Arjen Pauwels verzorgt de administratie voor Web2Host. Voor duizenden geregistreerde domeinen en klanten heeft hij de administratieve details binnen een handomdraai op een rijtje. Ook kunt u bij hem terecht voor het afgeven van een automatische incasso voor betaling van jaarlijkse facturen. Dit verzekert zowel u als ons van een makkelijke, snelle en correcte betaling van uw facturen.

Hij is ook verantwoordelijk voor de Marketing en Sales bij Web2Host. Regelmatig zijn er acties en aanbiedingen voor bepaalde producten, zodat u bijvoorbeeld goedkoop kunt testen of een extra domeinnaam effect heeft op de prestaties van uw website. Ook zorgt Arjen dat het productenpakket van Web2Host regelmatig wordt uitgebreid met domeinen van nieuwe gLTD’s en aanvullende producten als een online harde schijf, online Back up, spamfilters, SSL-certificaten etc.

Wij zijn u graag van dienst. Indien u op- of aanmerkingen heeft over onze service vernemen wij het graag; als u tevreden bent: meld het anderen !