Eenmalige acties

WebHost heeft regelmatig acties een aanbiedingen voor bepaalde domeinen of extra producten als een online harde schijf, online Back up pakket, spamfilters, SSL-certificaten, e-mailhostingpakket etc.

Actie 50% korting op NL domein en Hostingpakket 1:

Deze aanbieding geldt voor zowel bestaande als nieuwe klanten van Web2Host. Als u de actiecode “winter” invoert in het bestelformulier bij “kortingscode” (de derde pagina van het bestelproces: Overzicht van uw bestelling) dan ontvangt u het eerste jaar maar liefst 50% korting op de aanschaf van een .NL domein en 50% korting op een hostingpakket 1. In plaats van € 5,00 per maand betaalt u slechts € 2,50 voor de hosting en ontvangt u € 7,50 korting op de de domeinnaam.

Doorlopende acties:

Web2Host biedt continu de mogelijkheid om het Livedrive Backup pakket gratis en zonder verdere verplichting één maand gratis te proberen. Na afloop van de proefperiode ontvangt u een mailtje of u het Back-up pakket wel of niet betaald wilt verlengen.

Het Livedrive Backup pakket zorgt voor een automatisch online archief van al uw bestanden. U kunt dan zelf zo vaak u wenst en helemaal geautomatiseerd reservebestanden van uw harde schijf aan laten maken. De bestanden waarvan u een back-up wilt maken geeft eenmalig aan. Deze documenten worden in de verkenner aangemerkt met een klein groen vierkantje in de linker onder hoek van het icoontje van de betreffende file.