Hosting Magento

Web2Host heeft enkele tientallen servers beschikbaar voor haar klanten. Voor verschillende webtechnieken bieden we verschillende server oplossingen. Meestal is een managed server voldoende, maar soms is een dedicated server noodzakelijk om optimale prestaties voor snelheid en capaciteit van uw website of webshop te kunnen garanderen.
Web2Host heeft sinds 2003 veel ervaring met verschillende webhosting oplossingen en kennis van de verschillende server mogelijkheden. Wij adviseren u graag persoonlijk: mail naar info@web2host.nl of bel voor een goed advies 088-WEBHOST (932 4678).

 

Magento webshop

Met een Content Management Systeem van Magento kunt u uw webshop volledig op maat (laten) maken. Magento stelt geen beperkingen aan de menustructuur of het design van de webshop. Magento webshops zijn zeer uitgebreid, stabiel en kunnen worden voorzien van een multishop management systeem. Magento is zeer geschikt om uitgebreide professionele webshops te realiseren met een goede vindbaarheid in zoekmachines.

Tijdens de ontwikkeling kunt u uw nieuwe webshop in Magento optimaal (laten) inrichten met URL keywords, paginatitels, keywords en omschrijvingen, zodat uw webshop uitstekend wordt gevonden in de zoekmachine Google.

Over het algemeen is de gemiddelde particulier niet in staat om zelf een eigen Magento webshop te ontwikkelen. Web2Host beveelt daarom aan om hiervoor een professionele partij te benaderen, die u kan helpen met het realiseren van een succesvolle Magento webshop. Onze partner Webburo Online Services heeft voldoende ervaring met het bouwen van Magento webshops. Informeert u vrijblijvend naar uw mogelijkheden.