Hosting Joomla!

Web2Host heeft enkele tientallen servers beschikbaar voor haar klanten. Voor verschillende webtechnieken bieden we verschillende server oplossingen. Meestal is een managed server voldoende, maar soms is een dedicated server noodzakelijk om optimale prestaties voor snelheid en capaciteit van uw website of webshop te kunnen garanderen.

Web2Host heeft sinds 2003 veel ervaring met verschillende webhosting oplossingen en kennis van de verschillende server mogelijkheden. Wij adviseren u graag persoonlijk: mail naar info@web2host.nl of bel voor een goed advies 088-WEBHOST (932 4678).

Joomla!

Het programma Joomla! is de opvolger van het vroeger populaire systeem Mambo. Joomla! is een opensource Content Management Systeem. Joomla! is geschreven in de programmeertaal PHP en werkt met een MySQL of een MS SQL-database. Joomla! heeft verschillende functies als het cachen van pagina’s, RSS-feeds, printversies van pagina’s, nieuwsflitsen, blogs, fora, opiniepeilingen, kalender, zoeken en taalinternationalisatie. Joomla! is modulair opgebouwd, zodat het realiseren van uitbreidingen of extensions van de bestaande website gemakkelijk is.