Gratis webbouw software Installatron?

Installatron is een programma waarmee u met een paar muisklikken een script aan uw website kunt toevoegen. U ontvangt dit software-pakket gratis bij ieder hostingpakket van Web2Host. Installatron zorgt ervoor dat u op eenvoudige wijze een script en/of applicatie kunt toevoegen aan uw site. Zo kunt u snel en simpel een contactformulier, een gastenboek of zelfs een webwinkel toevoegen aan uw website. Installatron is een onmisbaar pakket voor iedere webmaster.

Enkele voorbeelden die u met Installatron kunt realiseren zijn: webwinkels, weblogs, forums, online foto-albums, advertenties, gastenboek, chat, filemanagers, formulieren, statistieken, kalender, teller, polls, e-cards, en nog veel meer … !

De meeste scripts hebben een MySQL database nodig (zelfs de database wordt automatisch aangemaakt door  Installatron). Voor alle scripts zijn Nederlandse taalmodules beschikbaar via de website van de ontwikkelaar.

Om Installatron te gebruiken kunt u inloggen op het controlepaneel van uw webhostingpakket en vervolgens rechts onderaan kiezen voor “Installatron”.

De scripts die via Installatron beschikbaar zijn, worden door derden ontwikkeld, onderhouden en ondersteund. Hieronder vindt u de lijst met beschikbare web-applicaties.

 

installatron