Goedkope webhosting

Bent u op zoek naar betrouwbare en goedkope webhosting voor uw website(s), dan bent u bij Web2Host aan het juiste adres! Met het gratis softwarepakket Installatron voegt u al met een paar muisklikken een script aan uw website toe, zodat u deze snel online kunt zetten. U ontvangt deze software gratis bij ieder hostingpakket van Web2Host. Installatron zorgt ervoor dat u op eenvoudige wijze een script en/of applicatie kunt toevoegen aan uw site. Bovendien kunt u instellen dat diverse scripts automatisch worden geüpdate.

Gratis overstapservice

Het kan natuurlijk zijn dat u al een website hebt, maar dat u op zoek bent naar een nieuwe partij die goedkope webhosting aanbiedt en waar u toch de service krijgt die u gewend bent. Bij Web2Host kunt u uw website goed en goedkoop hosten en wanneer u uw bestaande site naar ons verhuist, kunt u gebruikmaken van de gratis overstapservice. Zo kunt u uw huidige website verplaatsen naar onze servers en krijgt u dezelfde schijfruimte en net zoveel dataverkeer als u had, maar nu voor een aantrekkelijke prijs. Bovendien kunt u bij Web2Host gebruikmaken van onze gratis persoonlijke helpdesk!

Persoonlijke begeleiding voor uw verhuizing

Omdat Web2Host een servicegericht bedrijf is, hebben wij een medewerker aangesteld die zich onder meer bezighoudt met het begeleiden van de verhuizing van een website. Dit kan voor u een uitkomst zijn wanneer u zelf druk bent met uw andere werkzaamheden en geen zin of tijd hebt om uw website te verhuizen. Aan onze overstapservice zijn onderstaande voorwaarden verbonden:

• U bestelt een nieuw hostingpakket bij Web2Host
• Uw huidige website draait op een Direct Admin controlpanel onder Linux;

Web2Host biedt u kosteloos maximaal een uur begeleiding om uw site(s) van uw huidige hostingpartij over te zetten naar onze servers (de ervaring leert dat wij dergelijke trajecten over het algemeen makkelijk binnen een uur voor u kunnen uitvoeren, indien dit onverhoopt niet het geval is nemen wij contact met u op voor nadere afstemming).

Nu overstappen

Kortom: wanneer u uw website laat hosten door Web2Host kunt u er zeker van zijn dat de site voor uw bezoekers goed bereikbaar blijft. Bovendien worden onze servers, die in Amsterdam staan, 24 uur per dag bewaakt. Het beheer van de server gebeurt door ons zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over patches en updates. Stap daarom nu over naar Web2Host en maak gebruik van onze betrouwbare en goedkope webhosting.