Hosting ExpressionEngine

Web2Host heeft enkele tientallen servers beschikbaar voor haar klanten. Voor verschillende webtechnieken bieden we verschillende server oplossingen. Meestal is een managed server voldoende, maar soms is een dedicated server noodzakelijk om optimale prestaties voor snelheid en capaciteit van uw website of webshop te kunnen garanderen.
Web2Host heeft sinds 2003 veel ervaring met verschillende webhosting oplossingen en kennis van de verschillende server mogelijkheden. Wij adviseren u graag persoonlijk: mail naar info@web2host.nl of bel voor een goed advies 088-WEBHOST (932 4678).

ExpressionEngine

ExpressionEngine is een Content Management Systeem dat met een beperkte technische kennis kan worden gebruikt voor uw website. U kunt hiervoor gebruik maken van standaard templates of maatwerk (laten) maken, zodat u niet beperkt wordt voor wat betreft het design, de structuur of de inhoud van uw website. Het voordeel van ExpressionEngine websites is dat deze snel en stabiel zijn. Het CMS is gebaseerd op CodeIgniter. Vanwege de standaard caching-optie in ExpressionEngine, die zorgt dat de website op de computer van de gebruiker wordt opgeslagen, wordt de laadtijd aanzienlijk verkort. Gebruikers ervaren een website die gebouwd is in ExpressionEngine dan ook over het algemeen als snel.

Over het algemeen is de gemiddelde particulier niet in staat om zelf een maatwerk website in ExpressionEngine te ontwikkelen. Web2Host beveelt daarom aan om hiervoor een professionele partij te benaderen, die u kan helpen met het realiseren van een succesvolle website in ExpressionEngine. Onze partner Webburo Online Services heeft voldoende ervaring met het bouwen in ExpressionEngine. Informeert u vrijblijvend naar uw mogelijkheden.