Hosting Drupal

Web2Host heeft enkele tientallen servers beschikbaar voor haar klanten. Voor verschillende webtechnieken bieden we verschillende server oplossingen. Meestal is een managed server voldoende, maar soms is een dedicated server noodzakelijk om optimale prestaties voor snelheid en capaciteit van uw website of webshop te kunnen garanderen.
Web2Host heeft sinds 2003 veel ervaring met verschillende webhosting oplossingen en kennis van de verschillende server mogelijkheden. Wij adviseren u graag persoonlijk: mail naar info@web2host.nl of bel voor een goed advies 088-WEBHOST (932 4678).

Drupal

Drupal is zowel een opensource Content Management Systeem (CMS) als een Content Management Framework (CMF). Drupal is geschreven in de programmeertaal PHP en werkt met een MySQL of een PostgreSQL-database. Drupal draait op de besturingssystemen Windows, Mac, Linux en op elk ander platform dat de webserver Apache (versie 1.3+), IIS (versie IIS5+) of Nginx (versie 1.4.x+) en PHP (versie 4.7.5+) ondersteunt.
Een voordeel van Drupal is dat gebruikers van het systeem individueel geautoriseerd kunnen worden.
Voor Drupal is een groot aantal uitbreidingsmogelijkheden beschikbaar in de vorm van ruim 15.000 plugins. De meeste plug ins zijn voor particulier gebruik gratis beschikbaar, voor zakelijk gebruik worden (beperkte) kosten in rekening gebracht.