Doorstuurservice

Heeft u al een actieve website en wilt u dat meerdere domeinnamen naar (diverse pagina’s op) deze website verwijzen, dan kunt u gebruik maken van onze doorstuur service. Dit heeft als voordeel dat (pagina’s van) de betreffende website getoond worden via meerdere domeinnamen. Dit heeft ook een gunstig effect voor de resultaten in zoekmachines.

Meerdere domeinnamen registreren

Een voorbeeld waarvoor de doorstuurservice erg geschikt is, is de website voor een kapper met een website onder de bedrijfsnaam “deknipsalon.nl”. U kunt dan meerdere domeinnamen registreren, zoals “kapperjansen.nl”, “dehaarsalon.nl” of “kapperssalon.eu” en die vervolgens allemaal laten verwijzen naar uw hoofdsite “deknipsalon.nl”.

Voorkomen van lange en onduidelijke Url’s

Een ander voorbeeld is een website van internetproviders. Bijna alle providers bieden ruimte aan voor een eigen website. Veelal hebben deze erg lange Url’s (webadressen). Met behulp van onze doorstuurservice worden bezoekers van uwdomeinnaam.nl doorverwezen naar het lange adres van de internetprovider, zonder dat dit zichtbaar is.