Domeinnaam verhuizen

Het verhuizen van uw domeinnaam naar Web2Host gaat zeer eenvoudig. U bestelt het domein via het bestelformulier en geeft de autorisatiecode in (= het wachtwoord dat nodig is om uw domein te verhuizen). De autorisatiecode kunt u opvragen bij uw huidige leverancier.

Gratis overstapservice

Als u ook uw hostingpakket bij Web2Host onderbrengt, is het noodzakelijk dat u de bestanden van uw website upload naar onze server. Web2Host biedt een gratis overstapservice; indien gewenst zetten wij uw website gratis over op onze servers. De voorwaarden vindt u hier. Daarnaast kunt u eenvoudig uw e-mailadressen aanmaken via ons Nederlandse Controlpanel. Dit kunt u direct na uw bestelling regelen. Alle inloggegevens ontvangt u namelijk meteen nadat u via iDEAL heeft betaald.

Een .NL domeinnaam verhuizen

Voor het verhuizen van uw .nl domeinnamen hebben wij een autorisatiecode nodig. Dit is een code die u bij uw huidige hostingprovider kunt opvragen. Nadat u de token van uw huidige hostingprovider heeft ontvangen kunt u bestellen via het formulier op onze website. In het bestelformulier kunt u onder “Autorisatiecode” de token invoeren.
Nadat wij uw bestelling verwerkt hebben wordt uw website realtime verhuisd.

Een .COM,.NET, .ORG, .EU etc. domeinnaam verhuizen

Voor het verhuizen van buitenlandse domeinen hebben wij ook een autorisatiecode nodig. Deze autorisatiecode kunt u opvragen bij uw huidige provider. Het kan ook zijn dat u een e-mail krijgt nadat wij de verhuizing hebben aangevraagd. In deze e-mail staat dan een link waarop u dient te klikken voor akkoord.
Nadat wij uw bestelling verwerkt hebben wordt uw website binnen 2 tot 14 dagen verhuisd.