Direct uw inloggegevens via e-mail

U wilt als klant graag snel beginnen met de uitvoering van uw ideeën op internet. Zodra u uw bestelling bij Web2Host heeft betaald ontvangt u daarom per omgaande alle benodigde gegevens per e-mail. U kunt dus direct starten met uw website!

Met Web2Host kunt u snel aan het werk!

Nadat u op de website van Web2Host uw bestelling heeft ingevoerd zenden wij u per e-mail uw gebruikersnaam en wachtwoord. Deze kunt u direct wijzigen in een wachtwoord van uw voorkeur. Tevens ontvangt u in deze mail een uitgebreide instructie hoe u de mogelijkheden van uw pakket kunt gebruiken. U kunt dus snel aan de slag !

Mail met standaard gegevens webhostingpakket

Onderstaand treft u de standaard mail aan die u direct na uw bestelling van ons ontvangt.

Geachte Klant,

Hartelijk dank voor uw bestelling bij Web2Host. Wij gaan ons best doen om u een tevreden klant te maken. Indien u op- of aanmerkingen heeft over onze dienstverlening vernemen wij het graag; als u tevreden bent: meld het anderen !

De door u aangevraagde domeinnaam http://www.[domein]/ hebben wij voor u geregistreerd. Uw domeinnaam zal binnen maximaal 2 uur na het ontvangen van deze e-mail actief zijn op het internet. Tot die tijd kunt u gebruik maken van de tijdelijke inloggegevens.

Hieronder worden de inloggegevens weergegeven. Het is van belang dat u de onderstaande inloggegevens zorgvuldig bewaard.

Inloggegevens van het controlpanel

In uw persoonlijke servicepagina van Web2Host kunt u de instellingen van uw website, e-mailadressen, etc. naar uw voorkeur aanpassen. Voorbeelden hiervan zijn het aanmaken van e-mailadressen, het beveiligen van directories, het beheren van databases, het bekijken van uw statistieken, etc.

Adres (URL): http://www.[ Domein]
Gebruikersnaam: [hosting->Username]
Wachtwoord: [hosting->Password]

Uw statistieken zijn voor het eerst 24 uur na ingebruikname van het account zichtbaar.

E-mail

De POP3-server (inkomende mailserver) is: mail.[Domein] (uw e-mail zal pas werken nadat uw domeinnaam bereikbaar is op het internet)

Voor het verzenden van e-mail blijft u gebruikmaken van de SMTP-server (uitgaande mailserver) van uw toegangsprovider. Dit kan bijvoorbeeld zijn smtp.hetnet.nl, smtp.xs4all.nl of de naam van een andere toegangsprovider.

Het controlpanel biedt u de mogelijkheid om e-mailadressen aan te maken. Het door u aangemaakte e-mailadres dient tevens als gebruikersnaam. Het bijbehorende wachtwoord kunt u naar eigen keuze invullen.

Wanneer u uw mailbox wenst te benaderen, wanneer u op een willekeurige plaats verbinding heeft met het Internet, dan kunt ook gebruik maken van webmail. Dit houdt in dat u i.p.v. bijvoorbeeld Microsoft Outlook, de browser als mailprogramma gebruikt.

Webmail adres: http://www.[domein]/roundcube
Gebruikersnaam: Aangemaakte e-mailadres
Wachtwoord: Bijbehorend wachtwoord

Uw e-mail wordt automatisch gefilterd op SPAM (ongewenste e-mail). Deze gefilterde (spam) e-mail wordt rechtstreeks verwijderd. U kunt het automatisch verwijderen van spam uitschakelen. Deze instellingen kunt u wijzigen via het controlpanel.

Inloggegevens FTP (alleen voor webhostingpakketten, niet voor e-mailhosting)

Voor het plaatsen (uploaden) van uw website dient u gebruik te maken van een FTP programma. Wij adviseren u om gebruik te maken van Filezilla (https://www.web2host.nl/ftp.exe).

Nadat u Filezilla gedownload heeft, klikt u constant op “Next” en vervolgens op “Install”. Nadat u Filezilla geopend heeft, klikt u linksboven op “File” en vervolgens op “Site Manager”.

Klik nu op “New site”. U ziet dan dat de map “New FTP Site” verschijnt. U kunt “New FTP Site” veranderen van naam. Het maakt niet uit in welke naam u “New FTP Site” wijzigt.

Voer nu de onderstaande gegevens in.
Host: ftp.[hosting->Domein]
Logontype: Normal
User: [hosting->Username]
Password: [hosting->Password]

Nadat u de bovenstaande gegevens heeft ingevoerd, klikt u op “Connect”. De bestanden van uw website dient u te uploaden in de map “public_html”. Dubbelklik daarom op “public_html” en vervolgens op uw domeinnaam.

Klik nu met de rechtermuisknop op “index.html” en vervolgens op “Delete”. Bevestig dit met “Ja”. U kunt nu de bestanden van uw website uploaden (slepen).

U kunt uw website bekijken via: http://www.[Domein]

Web2Host blijft continu investeren in haar producten, zodat u altijd over een up-to-date hostingpakket beschikt.

Met vriendelijke groet,

het team van Web2Host

E-mail: info@web2host.nl
Website: https://www.web2host.nl
telefoon: 088 9324678